STR Komision Lov i ribolov

Kategorije

Pelet Promix Pop Up Pellet 8mm Mango 20g

Promix
Šifra: 8359
WebCena: 590,00 rsd.

*Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu. Za porudžbine preko 4000 dinara, i do 5kg dostava se ne naplaćuje. Za porudžbine do 4000 dinara i od 5kg i više, porudžbine se naplaćuju po zvaničnom cenovniku AKS Express kurirske sluzbe: vidi cenovnik.

 Količina 

Promiks Pop-Up peleti

Prilikom razvoja Promiks Pop-Up peleta, jasan cilj je bio da se obezbedi rešenje za skoro svaku situaciju sa ukusima i bojama koje se nalaze na paleti. Kao rezultat toga, proizvodi su prošli kroz veoma dug period razvoja i testiranja, tako da samo najbolji, najzanimljiviji mamci završavaju u rukama, tačnije na šiljcima, ili još više u ustima riba.

Uzgon je jedan od ključeva za svestrani mamac koji je jednostavan za korišćenje. Ovo je bila možda najveća glavobolja. U konačnoj formi mamca, ovo je postavljeno tako da se pri upotrebi standardne udice od 7 ili srednje debele 14 šipki podiže samo bodljika, udica samo grebe dno ležišta. Upravo ova ponuda mamaca je u većini slučajeva uspešna. Ipak, postoje situacije u kojima se, pored šiljka, udica mora podići i sa dna. Mamac je rešenje i za ovo, jer se u kombinaciji sa finim šiljkom i udicom sa tanjim mesom već podiže sa dna. Dakle, ne morate da rezbarite, ne morate da vodite, samo korišćenje prave kombinacije udica i šiljaka omogućava vam da ponudite savršen mamac.

Pored plovnosti, najveći naglasak nesumnjivo imaju boje i arome. Pored najintenzivnijih fluorescentnih boja, koje gotovo da sijaju i kada se pod vodom sakupe najmanje filtrirane svetlosti, izazivajući tako radoznalost pohlepnijih riba, u paleti su i prirodnije boje koje se skrivaju i skrivaju u dnu kreveta, kojima se mogu privući čak i ribe koje žive u kristalno čistim vodama, eventualno oprezno se hrane. Što se tiče aroma, trudili smo se i da malo odstupimo od uobičajenog kreveta. Kao rezultat, kod nas možete pronaći posebne, efikasne, dobro dokazane ukuse čak iu intenzivnim situacijama. Kada stignu do vode, oni odmah počinju da izlaze iz mamca, vodeći ribu u tom području pravo na udicu.

Za svaki od mamaca, osim aroma, koristili smo i razne ekstra atraktore, kao što su zaslađivači, aminokiseline, specijalne kiseline, ulja, što sve dodatno povećava efikasnost.

Ocena:

Unesite kod sa slike

Vezani artikli


Srodni proizvodi