STR Komision Lov i ribolov

Kategorije

Pelet Promix Wafter 8mm Krem-Jagoda 20g

Promix
Šifra: 8277
WebCena: 590,00 rsd.

*Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu. Za porudžbine preko 4000 dinara, i do 5kg dostava se ne naplaćuje. Za porudžbine do 4000 dinara i od 5kg i više, porudžbine se naplaćuju po zvaničnom cenovniku AKS Express kurirske sluzbe: vidi cenovnik.

 Količina 

Prilikom razvoja Promix Wafter peleta, jasan cilj je bio da se obezbedi rešenje za skoro svaku situaciju sa ukusima i bojama koje se nalaze na paleti. Kao rezultat toga, proizvodi su prošli kroz veoma dug period razvoja i testiranja.

U slučaju vafter mamaca, odgovarajuća plovnost se može tumačiti na mnogo načina. Mogli bismo ovo malo lakše da rešimo nakon sistema koji smo izmislili za iskačuće mamce. Pelet vafter pluta kada se baci u vodu, ali ako u njega ubacite šiljak za mamac, ostaje na dnu. Ako ga zakačite sa okruglog kraja cevi, naginje se u vertikalni položaj, šiljak će uvek biti na dnu. U takmičarskim situacijama, u slučaju riba koje se pažljivije hrane, ova pozicija je nepobediva.

Pored plovnosti, najveći naglasak nesumnjivo imaju boje i arome. Pored najintenzivnijih fluorescentnih boja, koje gotovo da sijaju i kada se pod vodom sakupe najmanje filtrirane svetlosti, izazivajući radoznalost pohlepnijih riba, u paleti su i prirodnije boje koje se skrivaju i skrivaju u dnu kreveta, kojima se mogu privući čak i ribe koje žive u kristalno čistim vodama, eventualno oprezno se hrane. Što se tiče aroma, trudili smo se i da malo odstupimo od uobičajenog kreveta. Kao rezultat, kod nas možete pronaći posebne, efikasne, dobro dokazane ukuse čak iu intenzivnim situacijama. Kada stignu do vode, oni odmah počinju da izlaze iz mamca, vodeći ribu u tom području pravo na udicu.

Za svaki od mamaca, pored aroma, koristili smo i razne ekstra atraktore, kao što su zaslađivači, aminokiseline, specijalne kiseline, ulja, što sve dodatno povećava efikasnost.

Ocena:

Unesite kod sa slike

Vezani artikli


Srodni proizvodi