STR Komision Lov i ribolov

Kategorije

DUNAV
Reviri oko sela Usije i Vince su zadnjih dana solidno posećeni od strane pecaroša koji love babušku.crv, glista, kukuruz, kokica, primerci su oko 400-600 gr.,fider.
Stari put izmedju Velikog Gradišta i Srebrnog jezera, plitko polje, gde se od juče javlja po koja krupna babuška, vec pomenuti mamci,fider.
Čezava,Brnjica i Dobra su aktuelna mesta za babušku ovih dana.Zagrevanjem plićih revira,polja,narednih dana aktivnost ovih ribe biće na vecem nivou. Uglavnom se love primerci od 300-600 gr.
Beležimo po koji primerak soma uhvaćen na durdubaka ili kišnu glistu,do 5kg,ispod Golubca.
 
SREBRNO JEZERO
Aktivnost ribe na Srebrnom jezeru nije željenom nivou za ovo doba godine ali naredni sunčani dani promeniće trenutnu situaciju na vodi.
 
EKO PARK 
Na opšte zadovoljstvo svih pecaroš jezero Eko park pocinje da radi u pravom formatu jedne ozbiljne komercijale. Svoje pecanje i odabir pozicije mozete zakazati dan pre na sledeće brojeve ribočuvara:
 
-Miroslav Živković 060-0662486
-Mirko Stojanov 064-1186403
 
U narednom periodu na našem sajtu www.roviribolov.rs bice prikazana mapa jezera i naravno pravilnik.
Vreme pecanja je od 07-19h sa kotizacijom od 1000 din. po osobi. Dozvoljeno je pecanje na tri štapa, a ako se odlučite da pecate na fider minimalna debljina najlona je 0.28mm, a veličina udice je 8/šaranska. Isključivo se peca na boilu i kukuruz, a zabranjeno je hranjenje spodom i pecanje na silikonske mamce. U jezeru ima kapitalnih primeraka šarana, a ne treba zaboraviti da ljubitelji varalice takodje mogu uživati pecajući kapitalne štuke.
Nešto više o samim pravilima u narednom periodu posle formiranja originalnog pravilnika.
Za sve potrebne informacije možete se obratiti ribočuvarima na već gore navedene brojeve telefona.
 
Vaš "Lov i ribolov"                                                                    Veliko Gradište
                                                                                                 25.04.2022.god.
Srdačan pozdrav!