STR Komision Lov i ribolov

Kategorije

Pelet Promix Pop Up Pellet 8mm Kraba skoljka

Promix
Šifra: 10111
WebCena: 730,00 rsd.

*Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu. Za porudžbine preko 5000 dinara, i do 5kg dostava se ne naplaćuje. Za porudžbine do 5000 dinara i od 5kg i više, porudžbine se naplaćuju po zvaničnom cenovniku POST Express kurirske sluzbe

Masa (Kg) Cena (Din) *
Do 3 kg 270,00
Od 3 do 5 kg 330,00
Od 5 do 10 kg 380,00
Od 10 do 20 kg 430,00
Od 20 do 30 kg 490,00
 Količina 

Promix Pop-up pelete

Razvoj Promix Pop Up peleta imao je jasan cilj: ponuditi rešenje za gotovo svaku situaciju kroz široku paletu ukusa i boja. Proizvodi su prošli kroz dug razvojni i test period kako bi se u vaše ruke, odnosno na vaše udice, ili još preciznije u usta riba, dospeli samo najefikasniji mamci.

Jedan od ključnih faktora za ovaj mamac, koji je jednostavan za upotrebu, jeste uzgon. Ovo je bio možda najveći izazov. Konačni oblik mamca podešen je tako da sa normalnom udicom veličine 7 i srednje debelom udicom veličine 14 podiže samo udicu, dok udica jedva dodiruje dno. Ova prezentacija mamca najčešće daje rezultate. Međutim, postoje situacije kada je potrebno podići i udicu sa dna. I za to mamac nudi rešenje: kombinovanjem sa finom udicom i tanjom udicom, mamac se podiže sa dna. Na taj način, nije potrebno prilagođavanje ili otežavanje; jednostavno primenite odgovarajuću kombinaciju udice i igle za savršenu prezentaciju mamca.

Pored uzgona, boje i arome igraju neosporivo važnu ulogu. Paleta sadrži najintenzivnije fluorescentne boje koje sjaje i pri najmanjoj filtraciji svetlosti pod vodom, privlačeći ribe koje su gladne. Takođe su uključene prirodnije boje koje se stapaju sa dnom, što je korisno za kristalno čiste vode i oprezne ribe. Kada su u pitanju arome, trudili smo se da se odmaknemo od uobičajenih. Kao rezultat, nudimo jedinstvene, efikasne ukuse koji se odlično pokazuju i u najizazovnijim situacijama. Ove arome počinju da se šire odmah po ulasku u vodu, vodeći ribe direktno do udice.

Pored aroma, svaki mamac sadrži dodatne atraktore kao što su zaslađivači, aminokiseline, specijalne kiseline i ulja, koji dodatno povećavaju efikasnost.

Ocena:

Unesite kod sa slike

Vezani artikli


Srodni proizvodi