STR Komision Lov i ribolov

Kategorije

Masinica Red Arc 040 sa 2 Alu spulne

SPRO
Šifra: 7865
WebCena: 14.990,00 rsd.

*Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu. Za porudžbine preko 4000 dinara, i do 5kg dostava se ne naplaćuje. Za porudžbine do 4000 dinara i od 5kg i više, porudžbine se naplaćuju po zvaničnom cenovniku AKS Express kurirske sluzbe: vidi cenovnik.

 Količina 

Model Red Arc se može pohvaliti mnogim poboljšanjima u poređenju sa originalnom verzijom. Uglavnom je opremljena metalnim komponentama, uključujući ručku na zavrtanje i aluminijumsko dugme za povlačenje. Ručica je zamenjena urednom, uvrtnom verzijom, koja se savršeno uklapa u komplet sa veoma glatkim pužnim zupčanikom. Rotor je sada mnogo lakši, a valjak za kauciju je poboljšan. Ovaj masinica je prava tehnička majstorska klasa.

Osnovni parametri:
veličina: 4.000
kapacitet kalema: 0,30 mm / 150 m
prenosni odnos: 5,0: 1
ležajevi: 6 + 1BB
težina: 310 g
prekidač potisnog ležaja
aluminijumsko telo
lagani grafitni rotor
Drška za zavrtnje
pužni zupčanik
Cink + mesing oprema
osovina od nerđajućeg čelika
aluminijumski kalem
uvećano i zapečaćeno aluminijumsko dugme kočnice
SPRO je holandska kompanija koja je osnovana 1994. godine i postala zvanični dobavljač Gamakatsu opreme za zemlje širom Evrope. Iskustvo stečeno tokom saradnje sa japanskim gigantom i poverenje kupaca omogućili su nam da kreiramo opremu za pecanje pod sopstvenim brendom. Specijalizovana je za proizvodnju kolutova, štapova za pecanje, pletenih konopa i veštačkih mamaca. Jedan od najpoznatijih i najcenjenijih proizvoda je nagrađivana RedArc rola. SPRO proizvodi su napravljeni sa velikom preciznošću od najboljih materijala. Brend uživa nepokolebljivu popularnost među profesionalcima i amaterima koji tek počinju svoju avanturu sa pecanjem. To je zaista čvrsta i veoma izdržljiva oprema namenjena iskusnim i zahtevnim pecarošima.

Ocena:

Unesite kod sa slike

Vezani artikli


Srodni proizvodi