STR Komision Lov i ribolov

Kategorije

A.D. TIGAR ime za kvalitet !

A.D. TIGAR ime za kvalitet !

    Kompanija Tigar a.d. osnovana je davne 1935 godine kao mala manufaktura za izradu obuće i proizvoda od gume. Prateći svetske trendove i zahteve inokupuca, brendove su se razvijali rame uz rame sa svetskim. Osamdesetih godina inicirana je proizvodnja zaštitne obuće za skandinavsko tržište, koja je namenjena radu u ekstremnim uslovima. Gumene čizme za lov i ribolov čine deo širokog asortimana na koji su posebno ponosni.
 
    Uvodjenjem novih tehnologija, slozenijih grupa proizvoda i stalnim unapredjenjem kvaliteta izborili su se za poziciju jednog od ključnih proizvodjača gumene obuće u Evropi.
    Medju prvima u Srbiji, decembra 1995, sertifikovali su sistem kvaliteta prema ISO 9001, a kasnije implementirali sistem upravljanja zaštitom životne sredine ISO 14001 i sistem upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu OHSAS 18001. Ispunjavaju evropske EN ISO, kanadske CSA i američke ASTM standarde, kao i visoke zahteve REACH deklaracije.
 
    U proizvodjnji se koriste najkvalitetnije sirovine, a izrada svakog para gumenih čizama odvija se pod budnim okom eksperata, kako bi proizvodi zadovoljili sve potrebe! Na sve proizvode se možete u potpunosti osloniti i kada je u pitanju proizvodnja obuće prema specijalnim zahtevima. Vasi dodatni zahtevi predstavljaju novi razvojni impuls!
 
    Tu su i kada obuca treba da isprati Vaše slobodno vreme. Program za lov i ribolov, koji je značajno unapređen i proširen, pravi je izbor svih zaljubljenika u ove sportove, ali i prirodu uopšte.
 
    Čizme koje predstavljaju rezultat su dugogodišnjeg iskustva, znanja i želje da u potpunosti ispune vaše zahteve i očekivanja. Pod zaštitnim znakom tigra, sinonimom za kvlaitet, tradiciju i vrhunske performanse, nastaju pazljivo kreirani modeli koji obezbedjuju udoban boravak u prirodi i pravo uživanje u lovu i ribolovu.
 
 
Dobar pogled!               Bistro!