STR Komision Lov i ribolov

Kategorije

Ulje za oruzje Guntec Liqui Moly 100ml 24391

Šifra: 7324
WebCena: 1.130,00 rsd.

*Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu. Za porudžbine preko 4000 dinara, i do 5kg dostava se ne naplaćuje. Za porudžbine do 4000 dinara i od 5kg i više, porudžbine se naplaćuju po zvaničnom cenovniku POST Express kurirske sluzbe

Masa (Kg) Cena (Din) *
Do 3 kg 270,00
Od 3 do 5 kg 330,00
Od 5 do 10 kg 380,00
Od 10 do 20 kg 430,00
Od 20 do 30 kg 490,00
 Količina 

Izuzetno lepljivo, srednje viskozno specijalno ulje za očuvanje i podmazivanje oružja i metalnih delova. Garantuje optimalnu zaštitu od korozije. Zahvaljujući svojim izvrsnim mazivnim svojstvima, pruža optimalnu zaštitu od habanja pokretnih delova ili obojenih područja. Zahvaljujući dobrim svojstvima isparavanja i visokoj zaštiti od očvršćavanja, odličan je za podmazivanje finih mehaničkih delova. Svestrano ulje za oružje sa dobrom kompatibilnošću sa plastikom i mogućnošću podmazivanja drveta.
Čuva, podmazuje i štiti oružje, mašine, alate, metalne delove i još mnogo toga od habanja, rdje, korozije. Odlična zaštita od uticaja okoline tokom privremenog skladištenja metalnih delova i poluproizvoda.

Proizvođač ulja LIQUI MOLY je obnovio svoju paletu proizvoda za održavanje oružja. Proizvodi i pakovanja su kompletno redizajnirani i modernizovani. Poseban čistač prigušivača dopunjava paletu GUNTEC. Nemačka kompanija je opet preuzela kontrolu ove palete u sferi marketinga i prodaje.  “Sada je vreme.” – kaže generalni direktor Ernst Prost.

Tube i flašice obnovljene palete su sada dostupni u sofisticiranoj mat crnoj boji. Jasno je koji su potencijalni kupci proizvoda  LIQUI MOLY GUNTEC: lovci i sportski strelci – ali i oni koji profesionalno nose oružje.

Pakovanje: 100ml.
Brend: Liqui Moly

Ocena:

Unesite kod sa slike

Vezani artikli


Srodni proizvodi

https://www.loviribolov.rs/images/banners/320.jpg ×