STR Komision Lov i ribolov

Kategorije

Primama Promix Full Carb Method Kukuruz secerac 900g

Promix
Šifra: 8341
WebCena: 560,00 rsd.

*Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu. Za porudžbine preko 4000 dinara, i do 5kg dostava se ne naplaćuje. Za porudžbine do 4000 dinara i od 5kg i više, porudžbine se naplaćuju po zvaničnom cenovniku AKS Express kurirske sluzbe: vidi cenovnik.

 Količina 

Promiks Full Carb Method Mešavina

Izuzetno visok sadržaj obezbeđuje harmonična mešavina odabranih, visokokvalitetnih sastojaka.

Da bi se postigao najbolji efekat, sastojci su tretirani potpuno odvojeno, pripremljeni, mleveni i usitnjeni metodom koja je najpogodnija za datu sirovinu i tek na samom kraju su izmešane. Na ovaj način svi sastojci su prisutni u hrani u najatraktivnijem mogućem obliku. To znači da je ono što treba da bude zamućeno mleveno na najfinijoj mreži dostupnoj do teksture nalik na brašno, a materijal srednje veličine zrna je usitnjen do srednje veličine, koja, s druge strane, mora biti krupna. Sadrži velike količine TTX, kukuruznih klica, brašna od rogača, kukuruznog glutena, alkoholnog kvasca, biljnih proteina PL68, tigrovih orašastih plodova, semena konoplje, slatkih i slanih keksa, čokoladnih čipsa, Engleske prezle i vrlo mala količina peleta od morske palice, koje se izdvajaju od ostalih sastojaka, ali nisu mogle da budu izostavljene iz mešavine. Nisu pošteđeni ni pojačivači apetita, aminokiseline i, naravno, betain.

Kada stigne u vodu, odmah počinje da se zamućuje oko korpe, privlačeći ribu u tom području. Veće čestice ostaju u korpi, držeći ribu već na mestu.

Mnogo pažnje je posvećeno i intenzitetu arome. U mnogim slučajevima, primećeno je da ribe preferiraju prirodniju hranu, ali u mnogim slučajevima je pobedila hrana sa previše ukusa. Na kraju smo odabrali srednju jačinu za finalnu mešavinu. Po potrebi ovo možete pojačati aromama, sprejevima ili džemom koji odgovaraju ukusu, ali u većini slučajeva nije neophodno, jer riba apsolutno dobro reaguje na mešavinu pomešanu sa vodom. Na kraju, ali ne i najmanje važno, iskustva sa višednevnih takmičenja su pokazala da je ovaj nivo arome najpogodniji.

Boje su odabrane prema ukusu, garantovano će privući pažnju riba podstičući ih da se hrane. Njegov sadržaj je u osnovi fokusiran na ugljene hidrate, ali ni sadržaj proteina nije zanemarljiv, zahvaljujući biljnim i fermentisanim proteinima i aminokiselinama koje su najbolje rastvorljive u vodi. Sadrži i veliku količinu eteričnih ulja, koja uglavnom potiču iz uljarica.

Preporučuje se za vode koje zahtevaju hranu sa ugljenim hidratima u svim godišnjim dobima, skoro svuda leti, takođe i za vode sa patuljastim somom, ali može da izazove i veoma prijatno iznenađenje na mestima gde funkcioniše gotovo samo hrana za ribe. Svoju delotvornost dokazalo je i nekoliko velikih šarana i amura.

Ocena:

Unesite kod sa slike

Vezani artikli


Srodni proizvodi