STR Komision Lov i ribolov

Kategorije

Aroma Promix Carp Jam Rak - Skoljka 60g

Promix
Šifra: 8337
WebCena: 590,00 rsd.

*Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu. Za porudžbine preko 4000 dinara, i do 5kg dostava se ne naplaćuje. Za porudžbine do 4000 dinara i od 5kg i više, porudžbine se naplaćuju po zvaničnom cenovniku AKS Express kurirske sluzbe: vidi cenovnik.

 Količina 

Promiks Carp Džem je više od guste arome. Kao što ime kaže, konačno stanje dobija kuvanjem, baš kao pravi džem, može da izdrži jake duge izbačaje i prateći intenzivan udar u vodu.

Čim uđe u vodu, odmah počinje da se rastvara, povlačeći traku od površine vode do dna. Po dolasku u korito, zaista se baci na posao. Snažan oblak ukusa u njemu širi se ravno po dnu, pojačavajući efekat pojačivačima apetita i aminokiselinama. Potpuno rastvaranje se odvija za 5-10 minuta, u zavisnosti od temperature vode.

Čak i tada, mali sloj želea ostaje na površini materijala za hranu. Možda je to jedna od njegovih najvažnijih karakteristika, prema iskustvu, čini da riba povuče mamac mnogo brže i pouzdanije.

Visoke koncentracije, snažne arome koje prenose ukuse daleko u vodu, mame ribe koje su dalje od hranilice. Idealan je za tragački ribolov, ali i ubrzava ulov pri pecanju mamcem.

Amino kiseline i pojačivači apetita podstiču izbirljivu ili sitnu ribu da jede, tako da je zalogaj gotovo siguran.

Ocena:

Unesite kod sa slike

Vezani artikli


Srodni proizvodi