STR Komision Lov i ribolov

Kategorije

Torba za pribor Delphin ATAK Carry All Multi spinning bag

Delphin
Šifra: 7068
WebCena: 8.100,00 rsd.

*Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu. Za porudžbine preko 4000 dinara, i do 5kg dostava se ne naplaćuje. Za porudžbine do 4000 dinara i od 5kg i više, porudžbine se naplaćuju po zvaničnom cenovniku AKS Express kurirske sluzbe: vidi cenovnik.

 Količina 

Delphin ATAK! CarriAll Multi je torba dizajnirana za ljubitelje spin ribolova, nudi mnoštvo praktičnih rešenja u jednom paketu. Opremljena je sa dva bočna džepa. Na levoj strani je opremljena futrolom za naočare, a na desnoj strani nalazi se držač za klešta.

Spreda ima malu uklonjivu torbu, koja se lako može odvojiti i nositi odvojeno. Uklonjiva torba je opremljena jednom plastičnom kutijom,takodje ima mali džep od prozirnog materijala sa patentnim zatvaračem.
Glavni deo (unutrasnjost) za odlaganje nudi 4 velike plastične kutije.
Dizajnirana je sa naglaskom na praktičnost, trajnost i otpornost. Torba je opremljena debljim oblogama, za maksimalnu zaštitu opreme.
Čitav donji deo torbe opremljen je ojačanim, vodootpornim slojem do 5 cm, što omogućava postavljanje torbe na vlažnu površinu. Ovo takođe čini torbu izuzetno stabilnom i zadržava svoj oblik.

Torba dolazi sa kvalitetnim narandžastim patentnim zatvaračima. Izvlačivači patent zatvarača opremljeni su plastičnom vezicom za vezivanje opremljenom širim narandžastim kaišem. Prilično je zgodan i omogućava vam lako otvaranje patentnih zatvarača. Primenjeni narandžasti dodaci čine torbu vidljivom čak i u mraku i tako se neće izgubiti. Torba je napravljena od lagane, ali izdržljive crne tkanine. Siva naramenica ili praktične ručke, obe pružaju maksimalan komfor prilikom nošenja torbe.

Tehnički parametri:
Veličina torbe: 60x31x27cm
Neto unutrašnja veličina torbe: 38x22x25cm
Veličina prednjeg džepa: 18x18x6cm
Veličina bočnih džepova: 20x18x8cm
Veličina kutije: 35,5x22x4,7cm
Broj pregrada: 4-24
Opcije rezervne kutije: TBX One 360 - 1P Clip VP, TBX One 360 - 4P Clip VP, TBX One 350 - 5P Clip, TBX One 350 - 8P Clip

Ocena:

Unesite kod sa slike

Vezani artikli


Srodni proizvodi