STR Komision Lov i ribolov

Kategorije

Torba Prologic Avanger Carryall 37x34x38cm 48l - S

Prologic
Šifra: 7405
WebCena: 3.750,00 rsd.

*Tro┼íkovi isporuke nisu ura─Źunati u cenu. Za porud┼żbine preko 4000 dinara, i do 5kg dostava se ne napla─çuje. Za porud┼żbine do 4000 dinara i od 5kg i vi┼íe, porud┼żbine se napla─çuju po zvani─Źnom cenovniku AKS Express kurirske sluzbe: vidi cenovnik.

 Koli─Źina 

Predstavljajuc╠üi novi asortiman torbi Avenger, ovaj sveobuhvatni asortiman prtljaga je isklju─Źivo dizajnirao i testirao tim profesionalnih pecaroša za pecaroše iz celog sveta. Da mogu da se izbore i izdr┼że svaki slu─Źaj svakodnevnog ribolova. Bez obzira da li ste vikend ribolovac ili iskusan ribolovac, ovaj robustan i izuzetno ─Źvrst asortiman prtljaga nec╠üe vas izneveriti. Koriste─çi 600D vodootporne tkanine koje ne pucaju i kombinuju─çi suptilnu, ali veoma elegantnu mešavinu karpi zelene i izdašno postavljenih kamufla┼żnih panela. Nudi vam najviše i najbolje u stilu, zaštite i funkcionalnosti.

Vodootporne ripstop baze za teške uslove rada i novorazvijeni preveliki antikorozivni rajsferšlusi od 10 mm sa Hi-Viz izvlakama, oja─Źane perle, prevelika traka sa ru─Źkama za nošenje za teške uslove i podesivim podstavljenim kaiševima za ramena. Kombinovanje jednostavnih i funkcionalnih karakteristika sa prakti─Źnim rešenjima.
600D Rip-stop vodootporna tkanina
Potpuno podstavljen za optimalnu zaštitu
Anti-korozivni HD zatvara─Źi i Hi-Viz izvlaka─Źi
Uklonjivi podesivi podstavljeni remen za rame
Vodootporna baza
4 Razli─Źite opcije veli─Źine/funkcije
Veli─Źina: 37 x 34 x 38 cm

Ocena:

Unesite kod sa slike

Vezani artikli


Srodni proizvodi