STR Komision Lov i ribolov

Kategorije

Torba Delphin ATAK CarryAll Space 4 kutije

Delphin
Šifra: 6677
WebCena: 8.100,00 rsd.

*Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu. Za porudžbine preko 4000 dinara, i do 5kg dostava se ne naplaćuje. Za porudžbine do 4000 dinara i od 5kg i više, porudžbine se naplaćuju po zvaničnom cenovniku AKS Express kurirske sluzbe: vidi cenovnik.

 Količina 

Torba Delphin ATAK CarriAll Space je dizajnirana za ljubitelje spin ribolova. U torbi se nalazi zaseban odeljak za 4 komada plastičnih kutija u kombinaciji sa klasičnim prostorom za odlaganje. Gornji odeljak za odlaganje dizajniran je da stane sve što vam treba za odlazak na spin ribolov. Donji prostor dolazi s pametnim dizajnom krutih traverzi, odvajajući 4 plastične kutije. To vam omogućava da lako ubacite ili uklonite plastične kutije. Ove plastične KUTIJE SU DEO OVE TORBE i opremljene su uklonjivim unutrašnjim traverzama.

Dizajnirana je sa naglaskom na praktičnost, trajnost i otpornost. Torba je opremljena debljim oblogama, za maksimalnu zaštitu vaše opreme. Čitav donji deo torbe opremljen je ojačanim, vodootpornim slojem do 5 cm, što omogućava postavljanje torbe na vlažnu površinu. Ovo takođe čini torbu izuzetno stabilnom i zadržava svoj oblik.
Torba dolazi sa kvalitetnim narandžastim patentnim zatvaračima. Izvlačivači patent zatvarača opremljeni su plastičnom vezicom za vezivanje opremljenom širom narandžastom trakom. Prilično je zgodan i omogućava vam lako otvaranje patentnih zatvarača. Primenjeni narandžasti dodaci čine torbu vidljivom čak i u mraku i tako se neće izgubiti. Torba je napravljena od lagane, ali izdržljive crne tkanine i ima sivu naramenicu.

Tehnički parametri:
Veličina torbe: 5330x35cm
Neto unutrašnja veličina torbe: 40x24x13cm
Veličina bočnog džepa: 18x18x6cm
Veličina kutije: 35,5 x 22 x 4,7 cm
Broj pregrada: 4-24

Ocena:

Unesite kod sa slike

Vezani artikli


Srodni proizvodi