STR Komision Lov i ribolov

Kategorije

Torba Delphin Area CARRY Carpath 3XL

Delphin
Šifra: 6676
WebCena: 6.590,00 rsd.

*Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu. Za porudžbine preko 4000 dinara, i do 5kg dostava se ne naplaćuje. Za porudžbine do 4000 dinara i od 5kg i više, porudžbine se naplaćuju po zvaničnom cenovniku AKS Express kurirske sluzbe: vidi cenovnik.

 Količina 

Torba Delphin Area CARRI Carpath 3XL je praktična za odlaganje ribolovačke opreme i pribora. Dizajnirana je da bude praktična, izdržljiva i otporna na nepovoljne vremenske uslove. Torba je opremljena oblogom od 6 mm za maksimalnu zaštitu vaše opreme. Unutra se takođe može ukloniti i podesiti postavljeni centralni hodnik, omogućavajući vam sortiranje odeljaka unutar torbe pomoću čičaka. Cela torba je izuzetno kompaktna i stabilna čak i kada je potpuno prazna. Ovo takođe čini torbu izuzetno stabilnom i zadržava svoj oblik. Čitav donji deo torbe opremljen je ojačanim, vodootpornim slojem do 5 cm, što omogućava postavljanje torbe na vlažnu površinu. To čini donji deo još čvršćim.
Pored toga, opremljena je sa 3 spoljna džepa sa patentnim zatvaračem za odlaganje dodatnog ribolovnog pribora. Unutra ćete naći još jedan veliki mrežasti džep.Izuzetno mekane podloge na ramenu ili praktične ručke daju maksimalan komfor dok nosite torbu.
Torba je opremljena kvalitetnim patent zatvaračima. Izvlačivači patent zatvarača su opremljeni plastičnom vezicom, koja olakšava otvaranje.

Tehnički parametri:
Veličina torbe: 80x40x35cm
Neto unutrašnja veličina torbe: 70x31x34cm
Veličina prednjeg džepa: 65x25x5cm
Veličina bočnih džepova: 35x25x5cm
Unutrašnji džep: 70x29cm
Kapacitet: 140l

Ocena:

Unesite kod sa slike

Vezani artikli


Srodni proizvodi