STR Komision Lov i ribolov

Kategorije

Pard NV 007 A Nocni opticki nisan

Pard
Šifra: 6086
Maloprodajna cena: 38.950,00 rsd.
WebCena: 38.950,00 rsd.

*Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu. Za porudžbine preko 4000 dinara, i do 5kg dostava se ne naplaćuje. Za porudžbine do 4000 dinara i od 5kg i više, porudžbine se naplaćuju po zvaničnom cenovniku AKS Express kurirske sluzbe: vidi cenovnik.

 Količina 

-PARD NV 007 je univerzalni, moderni uređaj za noćno osmatranje, koji se može koristiti i u uslovima dnevne svetlosti, sa iznenađujuće širokim vidnim poljem i impresivnom visokom rezolucijom!

-Uređaj nudi iznenađujuće oštru i kontrastnu sliku. Veliki ekran daje veoma lepu jasnu sliku visoke rezolucije. Osvetljenost i kontrast se mogu kontrolisati i prikaz slike, u boji ili crno-bela, na displeju se može podešavati.

-Srce uređaja je CMOS senzora od 5 megapiksela koji omogućava dobijanje slike rezolucije do 2592x1944 piksela. Korisnik ima mogućnost da sačuva fotografije i filmove u punoj HD rezoluciji. Slike se spremaju na Micro SD memorijsku karticu kapaciteta do 32 GB.

-Uređaj je opremljena infracrvenom LED diodom (iluminator) sa talasnom dužinom od 850nm sa podesivom širinom snopa. Domet zraka u mraku dostiže 200 metara (pri optimalnim uslovima). Uređaj je vrlo mali, kompaktan i može stati u džep.

-Udobnost upotrebe PARD NV007 osigurava jedna baterija 18650. Baterija se može puniti preko USB izlaza ili preko 5V punjača, što se u praksi donosi gotovo neograničeno vreme rada!

-Standardna oprema uključuje adapter koji omogućava povezivanje uređaja s optičkim nišanom ili durbinom promera okulara ~ 45mm.

 

Ocena:

Unesite kod sa slike

Vezani artikli


Srodni proizvodi