STR Komision Lov i ribolov

Kategorije

Gamakatsu udica A1 G-Carp Camou Green Super vel.8

Gamakatsu
Šifra: 91
Maloprodajna cena: 620,00 rsd.
Akcijska cena: 546,00 rsd.
Popust: 74,00 rsd.

*Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu. Za porudžbine preko 4000 dinara, i do 5kg dostava se ne naplaćuje. Za porudžbine do 4000 dinara i od 5kg i više, porudžbine se naplaćuju po zvaničnom cenovniku AKS Express kurirske sluzbe: vidi cenovnik.

 Količina 

 

Gamakatsu udica A1 G-Carp Camou Green Super

A1 G-Carp Camou Green Super - kao brijač oštra šaranska udica sa kmuflažno zelenom bojom.

A1 je naziv materijala specijalno dizajniranog za proizvodnju udica. Ovaj materijal sadrži komponente kao što su Tungsten i Vanadijum, što je za proizvodnju udica apsolutno jedinstvena kombinacija. Udica od ovakvom materijala je jača za 20% što znači da ribolovci mogu koristiti manje udice za istu veličinu ribe. Manje udice omogućavaju bolju prezentaciju, a pored toga mogu se koristiti i manji mamci. Važan detalj je i to što manja i tanja udica lakše prodire u mamac i čini manju štetu na njemu. A1 udice su veoma izdržljive i na većim ribama a oštrije su 25% od običnih. Njihova oštrina je dugotrajnija, a tupljenje od peska i kamenja sa ovim udicama možete zaboraviti.

Nove A1 Gamakatsu udice nude ribarima 100% više samopouzdanja. Njihov je vek trajanja dva puta duži i otpornije su na habanje, tako da ne morate da brinete da li se udica posle višestruke upotrebe istupila.

Boja: zelena

 

\

10kom/pak

Ocena:

Unesite kod sa slike

Vezani artikli


Srodni proizvodi

Akcija
- 12 %
Akcija
- 12 %
Akcija
- 12 %
Akcija
- 12 %
581,00 rsd.
660,00 rsd.

Gamakatsu udica A1 G-Carp Specialist vel.1/0