STR Komision Lov i ribolov

Kategorije

Cizme Magnum Stealth Force 8.0 Leather WP

Šifra: 1267
Akcijska cena: 11.193,00 rsd.
Popust: 4.797,00 rsd.

*Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu. Za porudžbine preko 4000 dinara, i do 5kg dostava se ne naplaćuje. Za porudžbine do 4000 dinara i od 5kg i više, porudžbine se naplaćuju po zvaničnom cenovniku AKS Express kurirske sluzbe: vidi cenovnik.

Veličina 39-47
 Količina 

 

Magnum cipele i čizme su nastale 1982 u Quantico, Virginia, USA kao potreba američkog FBI za taktičkim, atletski udobnim vojnim čizmama. Magnum primenjuje najnovije tehnologiju u razvoju taktičkih čizama, najnovije primenjene su: Ortholite uložak koristi specijalizovanu penu napravljenu od otvorenih ćelija poliuretanskog sloja koji nakon prve godine korišćenja zadržava 95% svojih jastučića u odnosu na 30% koje zadržava recimo EVA ulošci. Ortholite ulošci su takoće dišući koji odvode vlagu i višak toplote sprečavajući znojenje, one su takođe antimikrobske testirane su na ekološki prihvatljive biocide. Ion-Mask je potupno nova tehnologija koja omogućava čizmi/cipeli da bude anti apsorbujuća tj. sposobna da odbija vlagu, hemikalije, tečnosti i prljavštinu. Magnum pomera granice, vodeći u industiji inovacija stvarajući Exo Skeletal okvir koji skočnom zglobu i stopalu pruža maksimalnu podršku, omogućavajući maksimalno smanjenje težine bez ikakvog kompromisa u performansama. Progresivno stilizovan, atletski inspirisan 
Magnum Stealth Force Leather WP su ergonomski dizajnirane čizme, namenjene profesionalcima kojima je potrebna udobnost, izdržljivost i podrška. Magnum Stealth Force Leather WP su duboke, taktičke čizme, namenjene za korišćenje u ekstremnim uslovima.  Najviše ih koristi policija i vojska. Obezbeđuju odličnu pokretljivost i stabilnost, kao i zaštitu stopala.  Gornja površina je izrađena od veoma kvalitetne kože izuzetne otpornosti na habanje. 
U prednjem delu đon je dodatnim šivenjem povezan sa gornjom površinom radi veće izdržljivosti.
Gazeći deo đona ima duboke žlebove i krampone koji obezbeđuju odlično prijanjanje, bešumno kretanje i sprečavanje proklizavanja na svim vrstama podloga, pa čak i na površinama prekrivenim uljem.
Kvalitetna koža
Testirano i sertifikovano sa Evropskim standardom EN ISO 20347:2004 za profesionalnu obuću
Šavovi su zapečaćeni I vodootporni
Agion - antibakterijski tretman koji vrši zaštitu od neprijatnih mirisa i nagomilavanja bakterija
Puna koža gornji deo
M-PAKT uložak u obliku jastučića sa memorijskom penom
Eva đon ima duboke žlebove i krampone koji obezbeđuju odlično prijanjanje
Ergonomski dizajnirane
Dostupne u crnoj boji

 
Ocena:

Unesite kod sa slike

Vezani artikli


Srodni proizvodi